Смачно, швидко, вишукано: готуємо апетитні слойки з креветками та авокадо

Цей рецепт – справжня знахідка для тих, хто цінує час, але не готовий йти на компроміси зі смаком. Завдяки готовому листковому тісту та простим інгредієнтам, ви легко приготуєте чудові слойки, що поєднують в собі свіжість авокадо, насичений смак креветок та оригінальність в'ялених томатів, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

листкове тісто 200 г.
крем-сир 3 ст. л.
в'ялені томати 7 шт.
оливки 10 шт.
авокадо 1 шт.
креветки 130 г.
сік лимона 2 ч. л.
жовток 1 шт.


Приготування

  1. Злегка розкатуємо тісто, нарізаємо квадратиками, змащуємо водою, складаємо по діагоналі. Змащуємо жовтком і випікаємо при 190* 15-20 хв.
  2. Змішуємо крем-сир з подрібненими томатами та оливками. Креветки чистимо та обсмажуємо на оливковій олії буквально по 1-2 хв з кожного боку (в процесі поливаємо соком лимона).
  3. Авокадо нарізаємо скибочками, збризкуємо соком лимона. Наповнюємо слойки начинкою, викладаємо авокадо та креветки.

Також раніше ми писали Соковиті ватрушки з вишнями без зайвої мороки: швидкий рецепт без дріжджів