Соковиті ватрушки з вишнями без зайвої мороки: швидкий рецепт без дріжджів
Набридла метушня з дріжджовим тістом? Спробуйте цей неймовірно простий та швидкий рецепт ніжних ватрушок з соковитою вишневою начинкою! Всього кілька простих інгредієнтів, трохи вашого часу – і на вашому столі з'явиться ароматна домашня випічка, яка неодмінно сподобається всім, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредиєнти
кисломолочний сир 500 г
яйця 2 шт
цукор 100 г
ванільний цукор 10 г
сіль дрібка
борошно ~ 150-180 г
розпушувач 1 ч.л
Начинка
сметана 150 г
цукор 50 г
вишні 200 г
Приготування
- В мисці зʼєднайте кисломолочний сир, цукор, ванільний цукор і сіль. Якщо сир зернистий, то можна його перетерти блендером. Додайте розпушувач і в декілька етапів борошно, ретельно перемішайте. Сформуйте кульки, руки змочуйте у воді.
- Зробіть заглиблення (глибокі, бо сметана може витікати при випіканні) за допомогою ложки або склянки.
- Для начинки зʼєднайте сметану з цукром. Наповніть нею ватрушки. Зверху викладіть вишню.
- Готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці ~ 30 хв.
Також раніше ми писали Солодке задоволення без жодної краплі цукру: готуємо ніжний десерт вдома