Соковиті ватрушки з вишнями без зайвої мороки: швидкий рецепт без дріжджів

Набридла метушня з дріжджовим тістом? Спробуйте цей неймовірно простий та швидкий рецепт ніжних ватрушок з соковитою вишневою начинкою! Всього кілька простих інгредієнтів, трохи вашого часу – і на вашому столі з'явиться ароматна домашня випічка, яка неодмінно сподобається всім, повідомляє Дніпровська порадниця. 

Інгредиєнти

кисломолочний сир 500 г
яйця 2 шт
цукор 100 г
ванільний цукор 10 г
сіль дрібка
борошно ~ 150-180 г
розпушувач 1 ч.л

Начинка


сметана 150 г 
цукор 50 г
вишні 200 г

Приготування

  1. В мисці зʼєднайте кисломолочний сир, цукор, ванільний цукор і сіль. Якщо сир зернистий, то можна його перетерти блендером. Додайте розпушувач і в декілька етапів борошно, ретельно перемішайте. Сформуйте кульки, руки змочуйте у воді. 
  2. Зробіть заглиблення (глибокі, бо сметана може витікати при випіканні) за допомогою ложки або склянки.
  3. Для начинки зʼєднайте сметану з цукром. Наповніть нею ватрушки. Зверху викладіть вишню.
  4. Готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці ~ 30 хв. 

Також раніше ми писали Солодке задоволення без жодної краплі цукру: готуємо ніжний десерт вдома