Солодке задоволення без жодної краплі цукру: готуємо ніжний десерт вдома
Мрієте про смачний десерт, але слідкуєте за споживанням цукру? Цей простий рецепт стане справжньою знахідкою! Всього кілька доступних інгредієнтів, мінімум часу на приготування і – вуаля – ви насолоджуєтеся легким, повітряним десертом з шоколадно-вишневими нотками. Заморозьте його на мить, і він подарує вам прохолодну насолоду в будь-який час, повідомляє Дніпровська порадниця.
Складові
банан – 1 шт.
молоко – 40 мл.
яйце – 1 шт.
вівсяні пластівці – 20 г.
розпушувач – 1/2 ч. л.
какао без цукру – 5 г.
Для крему
кисломолочний сир – 150 г.
стевія – 1 ч. л.
вишня – 30 г.
чорний шоколад без цукру – 10 г.
кокосова олія(до шоколаду) – 8 г.
Приготування
- Збиваємо всі інгредієнти до однорідної маси в блендері. Відправляємо в мікрохвильову піч на 5–8 хвилин. Готовий бісквіт нарізаємо дрібними кубиками й даємо охолонути.
- Змішуємо вінчиком інгредієнти для крему. Розтоплюємо шоколад з олією. Викладаємо десерт шарами й відправляємо в морозильну камеру на 20 хвилин.
Також раніше ми писали Вечеря без зайвих калорій: ніжні курячі човники з начинкою, що тане в роті