Смакота, що тане в роті: Готуємо соковитий м'ясний пиріг із лаваша
Шукаєте ідею для швидкої, але надзвичайно смачної та ситної вечері? Пропонуємо приготувати апетитний м'ясний пиріг з лаваша, який вразить вас своєю простотою і неперевершеним смаком. Ця страва стане справжньою знахідкою для зайнятих господинь і поціновувачів домашньої кухні. Детальний рецепт приготування розповість Дніпровська порадниця.
Як приготувати мʼясний пиріг
Інгредієнти, що створять кулінарний шедевр
Лаваш
Фарш – 500 г
Цибуля – 1 шт (пожарити)
Спеції
Для заливки:
Яйця – 2 шт
Сметана – 3 ст. л
Майонез – 2 ст. л
Сир твердий – 70 г
Приготування:
До фаршу додаємо сіль, перець, розтоплене масло та жарену цибулю. Все це перемішуємо до однорідності і викладаємо на лаваш, як на відео. Скручуємо трубочку і заповнюємо її повністю фаршом.
Викладаємо у форму для запікання. У мене пішло сюди 4,5 таких трубочки.
Для заливки додаємо сметану, майонез, сир, перемішуємо і все це заливаємо. Посипаємо кунжутом.
Випікаємо приблизно 1 годину при температурі 170°C.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали
Легка вечеря за 45 хвилин: запечена курка з кабачком та свіжими овочами