Сніданок, що надихає. Як приготувати пишні японські панкейки
Новий день варто починати із смачного сніданку. Здивувати своїх близьких можна японськими панкейками, які відрізняються особливою пишністю. Про це пише Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Яйця - 2 шт
- Цукор - 40 гр
- Мед - 1 ст.л
- Борошно - 90 гр
- Розпушувач - 1 ч.л
- Ванілін
- Вода - 10 мл
Приготування
Панкейки готуються без олії, тому потрібна сковорідка з антипригарним покриттям. Треба слідкувати за температурою. Її легко будете визначати з досвідом: трохи сильніший за мінімальний вогонь.
Також радять стежити за консистенцією, якщо тісто густе - додайте ще трохи води.
Нагадаємо, раніше ми писали, що простий і смачний рецепт торта "Три склянки" стане гордістю будь-якої господині. Також ми повідомляди, як приготівати без духовки та сковороди пишний омлет за 10 хвилин.