Сніданок, що надихає. Як приготувати пишні японські панкейки

Новий день варто починати із смачного сніданку. Здивувати своїх близьких можна японськими панкейками, які відрізняються особливою пишністю. Про це пише Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Яйця - 2 шт
  • Цукор - 40 гр
  • Мед - 1 ст.л
  • Борошно - 90 гр
  • Розпушувач - 1 ч.л
  • Ванілін
  • Вода - 10 мл

Приготування

Панкейки готуються без олії, тому потрібна сковорідка з антипригарним покриттям. Треба слідкувати за температурою. Її легко будете визначати з досвідом: трохи сильніший за мінімальний вогонь.

Також радять стежити за консистенцією, якщо тісто густе - додайте ще трохи води.

Нагадаємо, раніше ми писали, що простий і смачний рецепт торта "Три склянки" стане гордістю будь-якої господині. Також ми повідомляди, як приготівати без духовки та сковороди пишний омлет за 10 хвилин.