Собаки ціною з Renault Megane: скільки коштують породисті песики у Дніпрі

Домашні улюбленці - це справжні діти для тих, хто любить тварин. Собаки - відмінний варіант домашнього товариша. Вони відданні, веселі, з ними ніколи не буває сумно. Однак породисті, гарні песики коштують дуже дорого, повідомляє Дніпровська панорама.

Топ-5 найдорожчих домашніх собак Дніпра:

Червоний Китайський бульдог або Чунцін

Ця порода собак є дуже давня порода, що історично використовується для полювання та охорони в Чунціні, Китай. Перші згадки про них з'явилися під час династії Хань. і були знайдені в районі Цзянбей у Чунцін, датовані приблизно в 206 р. до н.

Сьогодні ця порода цінується як безстрашний і стійкий захисник своєї сім'ї та будинку, а також як компаньйон, але дуже рідкісна навіть у Китаї.
Зовні їх можна порівняти з американськими буллі, але насправді вони швидші, розумніші.

Через їхню рідкість ці собаки коштують 200 тисяч гривень. Є рекордсменом за ціною у нашому топі.

Червоний Китайський бульдог 1

Ексклюзивний померанський карликовий шпіц шоу класу

Шпіци дуже жваві й рухливі, їм складно всидіти на одному місці. Навіть якщо ви їх не будете спеціально дресувати, то не дивуйтеся - адже маленький ведмедик здатний здивувати вас трюками. Може ходити на задніх лапках або кумедно стрибати, перекидатися. Ця собака створена для людей, які полюбляють рух, бо вони не дадуть вам сидіти спокійно на одному місті.

Ціна карлекового шпіца - 185 434 грн.

Ексклюзивний карликовий шпіц шоу класу 1

Цуценята американський Буллі

Американський буллі – порода, яка славиться своєю добродушністю, веселим і грайливим характером, слухняною вдачею. Цей вихованець ідеально підходить для сім’ї з дітьми, адже він дуже терплячий та із задоволенням бере участь у іграх.

Ці собаки стануть чудовими сторожами. Дуже добре вони підійдуть для життя у приватному домі.

Ціна цих собак у Дніпрі - 111 260 тисяч. Звичайно, за таку космічну ціну знайдуться свої хазяїни.

Цуценята Буллі 2

Цуценята той-пудель

Ця порода є одною із найпопулярніших. Це дуже розумні тварини, які дуже люблять людей. Вони є маленького розміру та дуже схожі на м'яку іграшку. Той-пудель продається у кольорі ред браун, з великими очима та коротким носиком міні розмір. 

Їхня ціна - 129 803 грн. Не кожен може дозволити собі таку розкіш.

Цуценята той-пудель 1

Собака мальтипу F1

Ці собаки є дизайнерської породи. Вони дуже маленьких розмірів і більше ростуть. Ці песики є гіпералергенні, бо у них росте не шерсть, а волосся. Мальтипу зберігають щенячу безпосередність і любов до рухливих ігор до похилого віку. Цих собак не рекомендують заводити сім'ям, у яких є маленькі діти, бо у них дуже крихкі кості.

Ціна таких гарних песиків у Дніпрі - 92 717 грн.

Мальтипу F1 1

Нагадаємо, раніше ми писали, що у популярному парку Дніпра з'явилися одразу кілька багатодітних пташиних родин.