Сьогодні день літнього сонцестояння. Що радять зробити для свого успіху та щастя

У середу, 21 червня - найдовший день року - літнє сонцестояння. Воно відбувається тоді, коли нахил осі обертання Землі у бік Сонце приймає найменше значення. Сьогодняшній день триватиме 16 годин 26 хвилин, а ніч - лише 7 годин 34 хвилини. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Протягом кількох сусідніх днів сонцестояння, полуденні висоти Сонця на небі майже незмінні; звідси і походить назва сонцестояння. Після літнього сонцестояння у північній півкулі день іде на спад, а ніч поступово починає збільшуватися. У південній півкулі – навпаки.

Що радять зробити у магічний день літнього сонцестояння

Період літнього сонцестояння споконвіку втілює в собі щастя, радість, достаток та родючість. Люди вірили, що всі проявлені вчинки та думки цього дня, потім повертаються сторицею.

  • Астропсихолог Анна Осипенко радить сьогодні подякувати сонцю за світло, а Всесвіту - за все, що маєте. А після цього - саме час для загадування  найзаповітнішого бажання. За її даними, Найсильнішу енергетику Сонце матиме опівдні 21 та 22 червня. Бажано побути на природі, а ще краще - біля води, щоб наповнитися всіма стихіями - вогнем від Сонця, землею - від рослинністі та грунту під ногами, водою - від водойми та повітрям. Достатньо буде лише кілька хвилин опівдні побути у приємному місті.
  • Також сьогодні найкраций день для медитації. Знайдіть спокійне місце на свіжому повітрі, сядьте комфортно та закрийте очі. Зосередьтеся на своєму диханні, відчувайте сонячні промені на обличчі та надсилайте свої побажання та наміри у Всесвіт. 
  • Радять упродовж дня облитися водою. Вода принесе вам зцілення, зарядить енергією та подарує безліч радісних моментів. 
  • Завершіть день літнього сонцестояння, насолоджуючись чарівним заходом сонця. Знайдіть затишне місце з видом на горизонт, прийдіть туди за годину до заходу сонця. Це час для вдячності за чудовий день, почуття добробуту та надихаючої віри у світле майбутнє.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 21 червня - Федір-Колодязник. Чому сьогодні треба помолитися за захисників України.