Легко і смачно. Як приготувати хрумку картоплю

Як легко приготувати хрумку картоплю в клярі. Немає нічого простішого, якщо діяти за рецептом, який публікує Дніпровська панорама.

Складові

  • Картопля - 7-8шт.
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія - 20мл
  • Борошно -  2ст. з гіркою
  • Куркума, чебрець, мелений лавровий лист по 0,5 ч.л.
  • Часник сушений - 1ч.
  • Імбир сушений - 1/4ч.
  • Сметана та зелень для подачі

Приготування

  • Кожну картоплину порізати на 8 часточок.
  • Перемішати із сіллю до смаку. Потім перемішати з олією.
  • Змішати борошно зі спеціями. У кілька прийомів вмішати суміш у картоплю руками у рукавичках.
  • Великий лист вистелити спочатку фольгою (щоб не мити), а зверху обов'язково пергаментом (щоб не прилипло).
  • За допомогою виделок викласти картоплю на відстані і відправити в гарячу духову шафу, зменшити t до 180 градусів і запекти з конвекцією.
  • Змішати нарізану зелень зі сметаною і подати до гарячої картопляної хрусткої.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати домашні булочки з вишнею