Легко і смачно. Як приготувати хрумку картоплю
Як легко приготувати хрумку картоплю в клярі. Немає нічого простішого, якщо діяти за рецептом, який публікує Дніпровська панорама.
Складові
- Картопля - 7-8шт.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія - 20мл
- Борошно - 2ст. з гіркою
- Куркума, чебрець, мелений лавровий лист по 0,5 ч.л.
- Часник сушений - 1ч.
- Імбир сушений - 1/4ч.
- Сметана та зелень для подачі
Приготування
- Кожну картоплину порізати на 8 часточок.
- Перемішати із сіллю до смаку. Потім перемішати з олією.
- Змішати борошно зі спеціями. У кілька прийомів вмішати суміш у картоплю руками у рукавичках.
- Великий лист вистелити спочатку фольгою (щоб не мити), а зверху обов'язково пергаментом (щоб не прилипло).
- За допомогою виделок викласти картоплю на відстані і відправити в гарячу духову шафу, зменшити t до 180 градусів і запекти з конвекцією.
- Змішати нарізану зелень зі сметаною і подати до гарячої картопляної хрусткої.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати домашні булочки з вишнею.