Соковита скумбрія за 3 дні: рецепт ідеальної слабосолоної риби

Мрієте про ніжну, ароматну скумбрію, яка тане в роті? Цей простий рецепт гарантує бездоганний результат! Завдяки маринаду з секретними інгредієнтами ваша риба буде готова вже за 3 дні, вражаючи неймовірним смаком та ідеальною консистенцією, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Скумбрія - 3 шт.

На 2,5 літра розсолу

Сіль - 6 ст. л.
Цукор - 2 ст. л.
Перець чорний - 1 ч. л.
Перець горошком - 1 ч. л.
Лавровий лист - 3 шт.
Чорний чай - 4 пакетики.
Цибулеве лушпиння - жменька.


Як приготувати солону скумбрію

Приготування

  1. Спочатку чистимо рибу. Далі варимо маринад: додаємо у місткість цибулеве лушпиння, 4 пакетика чаю, далі додаємо сіль, цукор, лавровий лист, перець горошком та чорний перець, наливаємо 2,5 л води, варимо 5 хвилин.
  2. Проціджуємо та охолоджуємо. Кладемо рибу в банку. Заливаємо маринадом, що охолонув. Солимо рибу три дні в холодильнику. Через 3 дні ваша прекрасна риба буде готовою.

Виходить слабосолена, ідеальна за консистенцією риба.

Також раніше ми писали Як правильно зберігати сир в холодильнику. Актуальні поради для літа