Солодощі з осіннього городу: готуємо гарбузові цукерки

Золота пора року – це не лише час для прогулянок парками, а й для смачних експериментів на кухні. Спробуйте приготувати ніжні та ароматні гарбузові цукерки за нашим простим рецептом. Це не тільки смачно, але й корисно! Адже домашні солодощі – це завжди гарантія натуральних інгредієнтів та відсутності шкідливих добавок, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Гарбуз - 500 г.
Цукор - 60-80 г.
Сік половини лимона.
Агар-агар - 8 г.


Приготування

  1. 500 г очищеного та нарізаного гарбуза перекладаємо в каструлю, ставимо на плиту та заливаємо водою. Варимо приблизно 10-15 хвилин, під час процесу знімаємо пінку. 
  2. Після того, як гарбуз зварився, зливаємо воду і збиваємо його блендером. Додаємо цукор та сік половини лимона, ще раз ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Тим часом змішуємо приблизно 10 г агар-агару з чотирма столовими ложками холодної води. 
  3. Перемішуємо та додаємо до гарбуза, готуємо ще 3 хвилини на маленькому вогні. Переливаємо у форму, даємо охолонути, після чого ставимо в холодильник на 2-4 години.

Також раніше ми писали Насичений вітамінами: осінній салат, який зміцнить ваш імунітет