Справжній арт-об'єкт: на оновленій Успенській площі вражає навіть туалет (фото, відео)

Відкриття Успенської площі після реконструкції стало неабиякою подією для мешканців Дніпра. І це не дивно – замість непрохідної території з розбитими доріжками, аварійними деревами та повною відсутністю освітлення у центрі міста з'явився справжній оазис, повідомляє Дніпровська панорама.

оновлена Успенська площа Дніпро

Звичайно ж, для такої зони атракції, куди стікатимуться батьки з дітьми з навколишніх будинків і городяни, що просто відпочивають, дуже важливою деталлю є наявність стаціонарного туалету. Адже всі ми знаємо, що біотуалети не завжди хочеться відвідувати, іноді не те, що зайти туди, а навіть поруч знаходитися неприємно.


Ми вирішили перевірити, чи доступний туалет для відвідування, в якому стані знаходиться і які там є зручності для відвідувачів.
Відразу зазначимо, що зовнішнє оформлення туалету дуже вражає - це дійсно дизайнерське рішення. У народі вже прозвали його ананасом.

оновлена Успенська площа Дніпро
Приємно здивувало, що відвідати зручності можна безкоштовно. Усередині приміщення просторе і аж вражає своєю чистотою та блиском.

оновлена Успенська площа Дніпро
В наявності є пісуар, унітаз, поручні для відвідувачів з обмеженими можливостями, рукомийник і навіть пеленальний столик. Подача води, мила, сушарка для рук – все на датчиках руху.

оновлена Успенська площа Дніпрооновлена Успенська площа Дніпро
Вразила наявність туалетного паперу в антивандальному тримачі.

оновлена Успенська площа Дніпро
Вийти з туалету можна, натиснувши кнопку біля дверей, які блокуються автоматично, коли відвідувач заходить усередину.

оновлена Успенська площа Дніпро
Загалом, враження від перевірки – найприємніші. І сподіватимемося, відпочиваючі городяни дбайливо ставитимуться до таких зручностей.

Також раніше ми писали У Дніпрі Успенська площа стала окрасою міста (відео)