Залізничник з Дніпра взяв військкомат у облогу, щоб піти на фронт

Боєць Сергій з позивним Старий - з Таромського, що у передмісті Дніпра. Він командує підрозділом у складі 108-ї бригади тероборони. З перших тижнів війни чоловік завжди там, де "гаряче", де справжнє пекло. Саме за це він отримав "Сталевий Хрест" Головнокомандувача ЗС України. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Сталевий хрест  Головнокомандувача ЗС України

Цікаво, що Старий насилу пробив собі шлях на фронт, адже він залізничник (слюсар з ремонту рухомого складу), а такі фахівці потрибні у тилу. У військкоматі Сергій отримав відмову: "Ти - залізничник, в тебе "броня". Вільний!". Але чоловік взяв військкомат "в облогу" і добився свого.

Старий розпочав військовий шлях стрільцем, проте командування дуже швидко побачило у міцному хлопці зі сталевим характером завдатки командира.

Я дуже люблю свою родину, своїх двох синів, дуже сумую за ними. Рідко бачуся з ними, але ж інакше не можна. Я захищаю Україну і сподіваюсь, що забезпечу моїм дітям мирне життя. Мрію про перемогу, про те, як поїду з родиною на відпочинок, піду з синами на рибалку і ми спіймаємо найбільшого сома або судака. А зараз ми знищуємо ворога "під нуль", щоб йому навіть в голову не приходило «повторити, - розповідає Старий. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що боєць бригади з Дніпропетровщини зізнався, що допомагає вижити в окопах