У Дніпрі мати з дитиною на руках вистрибнула з 12-го поверху житлового будинку

У Дніпрі 29-річна жінка з п'ятирічною дитиною на руках скоїла самогубство, вистрибнувши з балкону на 12-му поверсі багатоповерхівки на вулиці Менахем-Мендл Шнеєрсона. Трагедія сталася у четвер, 16 листопада. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

За даними Служби порятунку «101», інформація про те, що на козирок під’їзду житлового будинку випали доросла людина та дитина, надійшла у четвер о 18:11. 

По прибуттю до місця виклику надзвичайники встановили, що на козирку під’їзду знаходиться травмований хлопчик та, як з’ясувалося, жінка без ознак життя.

За допомогою драбини рятувальники спустили дитину, орієнтовно 5-ти років, передали працівникам екстреної медичної допомоги, її госпіталізували до лікарні.

Тіло загиблої жінки спустили та передали представникам Національної поліції, - йдеться у повідомленні ДСНС у Дніпропетровській області.

За попередніми даними, п'ятирічний хлопчик отримав чисельні травми, але вижив. Правоохоронці розглядають версію про самогубство. Як стало відомо, на балконі, з якого вистрибнула жінка, знаходмвся стілець. Скоріше за все, жінка скористалася ним, щоб вистрибнути з балкону.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі помер видатний співробітник ДНУ Сергій Коваленко.