В останні хвилини вона гукала чоловіка. Подробиці про загибель від ракетного удару молодого подружжя у Кривому Розі

У Кривому Розі під час ракетного удару у ніч на вівторок, 13 червня, загинуло молоде подружжя - Ксенія та Давід Епельман. Обом було по 22 роки. Свідки події кажуть, що першим загинув чоловік, а його жінка ще деякий час вигукувала його ім'я. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ТСН.

У ту страшну ніч, коли у криворізку житлову п'ятиповерхівку прилетіла ворожа ракета, Ксенія та Давід Епельман мирно спали у себе вдома.

Є інформація, що першим загинув її чоловік, а вона ще довго кричала, вигукуючи "Давид! Давид!". Потім згоріла і вона. Їх винесли в мішках…, - розповіла керівниця Криворізької гімназії №108 Людмила Стешина.

Ксенія Епельман працювала у Криворізькій гімназії №108 вчителькою-асистенткою, займалась з особливими дітьми. У вільний час вона разом із чоловіком долучалися до плетіння маскувальниї сіток. 

Загинула наша молода вчителька Оксана Сергіївна Епельман. У них молода сім’я. Оксана тільки в тому році закінчила магістратуру, була дуже перспективною, мала дуже багато планів. Її дуже любили діти. Вона була вчителькою англійської мови та початкових класів, працювала вчителькою-асистенткою. Займалась з особливими дітками, про неї дуже гарно відгукувались батьки учнів. У нашому закладі вона працювала лише перший рік…У дітей очі горіли від радості, коли вони бачили її, додає керівниця гімназії.

За її словами, Ксенія Епельман писала власні дослідні роботи та дуже цікаво викладала, а також мала великі плани на життя.

Нагадаємо, раніше ми писали, що під час ракетного удару по Кривому Рогу на складі бутильованої води загинули 7 працівників, наймолодшому було лише 17 років.