Стрілянина у Дніпрі: що розповідають про загиблого водія його знайомі (відео)

Два дні тому у Дніпрі було застрелено чоловіка, який чинив опір патрульним. Як стало відомо, його звали Джумбері Сілогава, чоловік займався похоронним бізнесом у Петриківці, повідомляє Дніпровська панорама.

Подруга родини Ольга Щербина розповіла, що загиблий у той день їхав на море, де збирався відзначити своє 39-річчя.

 

Його знали дуже багато людей. Він був бізнесменом. Дуже добрий. Двоє дітей. Як тато він завжди — за дітей, за сім"ю. З початку війни він дуже допомагав військовим, зі сходу возив поранених, і мертвих хлопів забирав. Те, що сталося, для нас — дуже велика трагедія", — сказала вона.

Кум Сілогави Сергій Черних каже, що вони  дружили 20 років, познайомилися свого часу на  змаганнях. За словами Сергія, загиблий був спортсменом, призером всеукраїнських змагань з конкуру, а потім почав робити бізнес "з нуля".

 

Ця людина починала з такого мінусу в своєму житті, і він досяг висот: зміг зробити бізнес, виховати дітей... Наскільки цілеспрямована людина була, що зміг досягти таких результатів, завдяки своєму характеру, — сказав він.

Також раніше ми писали Затриманому патрульному сьогодні у Дніпрі оберуть запобіжний захід. Що відбувається біля суду (фото, відео)