Стрілянина у Дніпрі. Стала відома причина зупинки авто Jaguar, чоловік з якого загинув від пуль поліцейського

У Дніпрі набуває резонансу факт стрелянини на проспекті Івана Мазепи у вівторок, 29 серпня, внаслідок якої патрульний поліцейський вбив чоловіка. У мережі з'явилося відео порушення, яке стало причиною зупинки автомобіля Jaguar, в якому знаходився чоловік, отримавший вже через кілька хвилин дві пулі з табельного пістолета копа. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро оперативний.

На відео видно, як автомобіль Jaguar порушує ПДР - повертає з правого ряду ліворуч.

Також з'явилися дані "Ситуаційного центу міста Дніпро", який зафіксували автомобіль Jaguar під час руху по дорозі, що за кермом авто був чоловік. 

сітуаційний центр

Але у прокуратурі Дніпропетровської області поки цей факт не підтверджують. За попередніми даними слідства, за кермом була жінка.

Патрульною поліцією біло зупинено автомобіль, в якому перебували четвнро людей, двоє з них - діти. На вимогу поліцейських, водійка відмовилася виходити з автомобіля, внаслідок чого поліцейськими була застосована сила, здійснено було кілька пострілів, внаслідок яких потерпілий загинув на місці, - розповів заступник керівника прокуратури Дніпропетровської області Олександр Савенко.

За його словами, правомірність та алгоритм дій поліцейських є предметом досліждення цього кримінального впровадження. Відео з місця подій, яке вже зробило резонанс у суспільстві, долучено до матеріалів кримінального провадження. Один з правоохоронців затриманий, вирішується питання про оголошення підозри.

Раніше ми писали подробиці стрілянини на проспекті Івана Мазепи у Дніпрі. Також ми повідомляли, що стала відома особа вбитого чоловіка на проспекті Мазепи.