Стрілянина в Дніпрі. Колишня загиблого водія розповіла нові подробиці трагедії (відео)

Стрілянина у Дніпрі, яка сталася 29 серпня на проспекті Івана Мазепи, де поліцейський смертельно поранив водія, сколихнула всю Україну. Сьогодні стали відомі нові подробиці у цій гучній справі. Про це розповіла колишня дружина водія Наталія. За її словами, зараз 14-річний Давид та 12-річний Джумбері потребують психологічної допомоги, передає Дніпровська панорама з посиланням на Суспільний.

дружина загиблого у Дніпрі на Івана Мазепи

Стрілянина у Дніпрі: що розповідають про загиблого водія його знайомі (відео)

За її словами, вона - мама двох хлопчиків, які були у той лихий день у машині разом з батьком. А жінка, яка була в салоні та кричала - то коханка її колишнього чоловіка.

Діти розповіли, що їхній батько сів за кермо напідпитку. 

 Я дітям кажу, чого ви мені не сказали, що тато п’яний?! Вони відповіли: мам, ми йому довіряємо, ми не боялися з ним… Мене обурюють тік-токи, в яких говорять, що там була дружина. Мене там не було. Діти їхали з моїм колишнім чоловіком та його дівчиною. Це для мене дуже важливо, адже мої діти дивляться оці всі соцмережі і їм дуже не приємно, і коли моїм дітям бажають смерті.

Наталія запевняє, що то не перший випадок, коли її колишній сів за кермо випивший.

"Він дуже перспективний хлопець". Що патрульні кажуть про свого колегу, який стріляв у Дніпрі (відео)

 Наталя розповіла, що була у справах, коли їй зателефонували діти. Вони розповіли, тато хоче на 3 дні відвезти їх на море, там відзначити день народження. 

Сказав, зібратись терміново. Мене це не здивувало… Але я насправді відчувала, мені було не спокійно, я навіть розплакалася, але не телефонувала їм, щоб не засмучувати", – розповіла Наталя.

Нагадаємо, раніше ми писали

Стрілянина у Дніпрі. Постраждала від нападу порушника поліцейська оголосила збір коштів на лікування та адвоката