"Він дуже перспективний хлопець". Що патрульні кажуть про свого колегу, який стріляв у Дніпрі (відео)

Сьогодні у Дніпрі обиратимуть запобіжний захід затриманому патрульному. Біля суду вже зібралось майже півсотні патрульних. Йдуть також небайдужі дніпряни, є навіть і з дітками, пише Дніпровська панорама з місця подій.

Наш кореспондент поцікавився у присутніх, що вони можуть розповісти про затриманого.

Колеги характеризують патрульного, як порядну, дуже перспективну та добросовісну людину. Також кажуть, що хлопець стриманий та неконфліктний, добре проявив себе на службі.

стрілянина у Дніпрі

Чому біля суду така велика кількість людей у формі, розповів капитан Микита Котов. За його словами, така кількість патрульних там знаходиться для здійснення охорони громадського порядку:

 

 

На резонансні судові засідання ми їздимо саме таким складом.

Ще один колега затриманого наголосив, що приїхав не тількі для виконання своїх службових обов'язків, але й щоб підтримати патрульного.

 

 

 

Нагадуємо, два дні тому патрульні зупинили автомобіль. Чоловік счинив опір патрульним, поводився агресивно. Поліції довелось використати зброю. Чоловік загинув на місті.

Також раніше ми писали Затриманому патрульному сьогодні у Дніпрі оберуть запобіжний захід. Що відбувається біля суду (фото, відео) Також ми писали, що у ДБР не підтвердили інформацію щодо виявлення алкоголю у крові чоловіка, якого застрелив патрульний