Святослав Вакарчук розповів про свій візит до Харкова (Видео)

Відомий співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука приїхав до Дніпра. Під час брифінгу він розповів, що бачив під час візиту у Харкові.

"Перш все я хочу я хочу подякувати всім людям, всім українцям, які сьогодні захищають нашу державу. Я тут не як офіційна особа, я музикант я патріот. Я дуже люблю свою країну і я бачу як всі, кого я зустрічаю кожного дня люблять її.

Ми повернулися з Харкова, там йде справжня війна не тільки кадри з центральної площі, не тільки розбомблене приміщення ОДА, не тільки будинок поліції, не тільки мерія, і мерія, але і звичайна побутові речі. Світлофори на землі тролейбусні дроти, житлові будинки, купа каміння кому це все треба хіба Україна хотіла колись нападати і зробити комусь зло?

Впевнений що той і ті в чиїх безумних головах з’явився план «покарати Україну» будуть дорого за це відповідати і я вражений які українці впевнені і згуртовані! На кожному блок-пості чоловіки зі зброю, які готові захищати, всі на своєму місті, хто перед камерами, жінки, які роблять коктейлі молотова, хтось як ви чи я перед камерами, хтось робить щось для оборони, або сидить за штурвалом літака – наш Привид!

Ці речі народжують українську націю! І я особисто, я це не казав ще журналістам.

Я як людина яка любить історію я стверджую що це вперше за 300 років у нас з’явився шанс нарешті отримати власне  українське майбутнє. Я не перебільшую значення цього моменту, ми маємо усвідомлювати, що ці страшні нищення і поневіряння, які випали на нашу долю, є великим випробуванням. Але якщо ми пройдемо його, наші діти і внуки будуть нам до кінця життя вдячні, що ми залишимо їм нову сильну європейську Україну! Все буде добре!" - сказав Святослав Вакарчук.

Зверніть увагу і на цей матеріал: Нация едина: 90 процентов украинцев верят в победу