Таких температур вже й не пам'ятаємо: у Дніпро йдуть морози

У Дніпрі та області до кінця тижня очікується сильне похолодання. Температура повітря вдень сягне від 0 до -5 градусів, вночі - до -27. На дорогах ожеледь, повідомляє Дніпровська панорама.

За даними синоптиків, сьогодні, 10 січня, вдень температура повітря в Дніпрі сягатиме від 0 до -5 градусів, вночі до -18. Вітер північно-західний, пориви 5-10 метрів на секунду. Місцями ожеледь на дорогах.

11 січня в регіоні очікують невеликий сніг та збереження ожеледі. Температура вночі 27 градусів морозу, вдень від 0 до 5 градусів нижче нуля.

12 січня опади припиняться, на дорогах зберігатиметься ожеледиця, пориви північного вітру 15-20 метрів на секунду і чергове зниження температури - вночі 6-1, вдень від 5 до 10 градусів нижче нуля.

На вихідних опадів не прогнозується. Низька температура очікується у суботу, 13 січня, вночі -12-17, вдень 6-11 градусів морозу. У неділю, 14 січня, трохи потеплішає - вночі до -16, вдень від 0 до 5 градусів морозу.

Синоптики попереджають, що такі сильні морози можуть бути небезпечними для здоров'я. Тому слід бути обережними, не виходити на вулицю без необхідності, одягатися тепло та захищати обличчя від морозу.

Також раніше ми писали Прогнозоване похолодання накрило Дніпропетровщину: як не постраждати від морозів (відео)