"Через три години отримали нічник": військові віддячили меру Філатову за допомогу

Дніпро залишається беззаперечним лідером в країні з надання допомоги нашим захисникам. За 600 днів повномасштабної війни місто передало за запитами військових необхідне їм обладнання на 3,5 млрд грн. І така допомога знаходить щирий відгук у серцях оборонців. Комбат 232 батальона 128 бригади розповів про надійний тил, всебічне забезпечення та постійну підтримку міського голови Бориса Філатова, пповідомляє Дніпровська панорама з посиланням на «Наше Місто».

Як повідомив Антон Малий, на всі запити військових міська влада Дніпра відповідає оперативно. Оборонці звертаються у будь-який час з нагальними потребами особисто до міського голови і отримують усе необхідне для наближення нашої Перемоги.

Збили останній нічник. Субота, всі склади зачинені. Приїжджай через півтори години, забирай. Пане мер, через півтори не стигну, приїду через три. До речі, встигли, а вночі штурм. Багато б гарних хлопців не зустріли ранок! Дякуємо, пане мер, – написав комбат 232 батальона 128 бригади Антон Малий.

І це лише один приклад з сотень таких звернень до міської влади Дніпра. Всі їх було задоволено у надкороткий термін.

допомога ЗСУ Дніпро

допомога ЗСУ Дніпро

Тож військові вирішили віддячити громаді Дніпра та вручили нагороду міському голові Борису Філатову.

Це ж не моя медаль, а всіх містян. За кожну нагороду – низький уклін. Бо чим простіше люди, які її вручають, тим вона цінніша. Поважаю та пишаюсь нашими генералами, але від бойових комбатів отримати медаль – велика честь. Дякую всім і кожному дніпрянину, що допомагаєте Силам Оборони, – відмітив Борис Філатов.

Війна в Україні триває вже майже два роки, і вона виснажує всю країну. Воїни на передовій мужньо борються за нашу землю, але їм складно без підтримки з тилу. Лише разом ми можемо зробити все можливе, щоб допомогти Україні перемогти у цій війні.

Також раніше ми писали Важлива новина про виплати для ВПО: що змінилося у 2024 році