Тарт зі згущеним молоком та горіхами, що підкорить ваші серця

Ми відкриємо вам секрет приготування неймовірно ніжного та ароматного тарта, який здивує простотою та зачарує смаком. Хрусткі горіхи та вершкове згущене молоко об'єдналися в ідеальній гармонії, щоб створити справжній кулінарний шедевр, повідомляє Дніпровська порадниця

Інгредієнти

вершкове масло або маргарин 100 г.
цукор 0,5 ст.
сіль 1/4 ч. л.
яйце 1 шт.
борошно 1,5-2 ст.
грецькі горіхи 1 ст.
згущене молоко 1 банка.


Приготування

  1. Масло перетерти з борошном, додати сіль, цукор, яйце. Замісити еластичне тісто. Відправити його в холодильник відпочити на 20 хв.
  2. Тісто тоненько розкатати і перекласти в форму, сформувати бортики. Далі буде начинка.
  3. На тісто рівним шаром насипати підсмажені горіхи і залити згущеним молоком.
  4. Запікати в розігрітій духовці 220 до румʼяної скоринки. Далі форму накрити фольгою чи пергаментом, зменшити температуру до 180ʼ і запікати ще 15-20 хв.

Також раніше ми писали Малосольні огірки за 3 години. Фірмовий рецепт шеф-кухаря Клопотенко