Тепер зі світлом й без ям: як дніпряни отримують допомогу від Громради

Проблем у дворах будинків Дніпра вистачає. Іноді мешканці вже втрачають надію на виправлення ситуацій з небезпечними шляхами та відсутністю освітлення. Втім, найбільш активні громадяни звертаються по допомогу до Громадської ради Дніпра. Виявляється, що разом можна подолати будь-які  негаразди. Повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на канал ДніпроTV.

Дніпрянки Кароліна та Юлія звернулися у телеграм канал Голови Громадської Ради Геннадія Корбана, аби вирішити питання з приводу небезпечної ями та суцільної темряви у їх дворах за адресами вул. Старочумацька 13 та пров. Бахчисарайський 2. Заявки очільник Громради оперативно направив до відповідних міських департаментів та комунальних служб для подальшого вирішення проблем.

Глибока та небезпечна яма посеред двора на вул. Старочумацька, 13  заважала місцевим жителям.

Багато років у нас було провалля якийсь занедбаний колодязь, старий тобто земля провалювалась яма, це біля дороги там де діти, у нас мокрів подвал з цієї сторони, я звернулася, я багато куди зверталася раніше, звернулася в чат Генадія Корбана і відреагували миттєво буквально через 3 дні, я написала в п’ятницю а в понеділок вже все приїхали зробили, - розповіла дніпрянка Кароліна Клименкова


Геннадій Корбан оперативно направив заявку на усунення проблеми відповідним міським департаментам та комунальним службам.Роботи виконали якнайшвидше.

Вони засипали це піском і зверху землею я так розумію, будем сподіватися що воно буде добре, - підсумувала Кароліна Клименкова.

Мешканці дуже вдячні за допомогу і тепер сподіваються, що проблем з безпекою більше не виникне.

А  мешканці провулку Бахчисарайський, 2 скаржилися на відсутність освітлення на дитячому майданчику.
 

Насправді у нас дуже дуже багато проблем у нашому подвір’ї і які не вирішувалися багато років, і вже своїми силами якось намагаємося звертатися у будь які інстанції які тільки можливо, - розповіла містянка Юлія Гевкан

Юлія написала про проблему в телеграм-канал Голови Громради Геннадія Корбана, і була вражена миттєвою реакцією й тим, що

Приїхали буквально десь ну може протягом тижня у нас стоїть новенький ліхтар, опора, 2 кронштейна, діти граються на майданчику в темний час, ми дуже задоволені супер просто, - розказала Юлія.

Окрім ліхтарів на дитячому майданчику, на прохання жителів освітлення встановили і за будинками.

Також мешканців вразила швидкість виконання робіт.

Написали пообіцяли зробити до першого серпня, але в принципі вже зараз ліхтарі працюють опори встановили, чесно у нас ніколи на районі не було активної такої роботи, тобто завжди тихо, все, якась техніка працює, бригади щось роблять, це звісно дуже круто, - подилилася враженнями Юлія.

Можна перейняти добрий досвід й у разі виникнення  проблем комунального характеру, звернутися до Штабу Взаємодопомоги  при Громадській раді.

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. 

Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Раніше ми писали про: