Тільки лінивий не запитає у вас рецепт цього салату

Тільки лінивий не запитає у вас рецепт цього салату, він просто чудовий. Соковиті овочі, ніжна куряча грудка та незвичайний інгредієнт, який здивує ваших гостей, повідомляє Дніпровська панорама.

У цьому салаті все ідеально поєднується: соковитість огірків, пікантність болгарського перцю, ніжність курячої грудки та незвичайний смак смажених яєць, нарізаних соломкою.

Секрет цього салату - в заправці. Замість звичного майонезу ми використовуємо суміш сметани та гірчиці. Це надає салату неповторного смаку та аромату.

рецепт салату з куркой та овочами

Інгредієнти

Куряча грудка – 200 г.
Великий огірок – 1 шт.
Червоний болгарський перець – 1 шт.
Яйця – 2 шт.
Сіль, перець, куркума – на свій смак.
Сметана – 3 ст. л.
Гірчиця – 1 ст. л.

рецепт салату з куркой та овочами

Приготування

  1. Нарізаємо огірок соломкою, завчасно варимо курячу грудку та нарізаємо її, беремо свіжий, соковитий болгарський перець і нарізаємо на кубики.
  2. А далі - інгредієнт, над яким гості зламають голову. В тарілку розбиваємо 2 штуки яєць, солимо, перчимо, додаємо куркуму та смажимо з двох сторін на вершковому маслі, закручуємо в трубочку та тоненько-тоненько нарізаємо.
  3. Потім заправляємо салат сумішшю сметани та гірчиці (повірте, це в 100 разів смачніше, ніж майонез), все ретельно розмішуємо.

Також раніше ми писали Готуючись до Різдва: пампухи від Галини Вівчар