ТОП-5 бу Моделей Ауді

При замовленні б/у автомобіля із Європи популярністю користуються найкращі моделі Ауді, завдяки своїй комфортності та маневреності. Це пов'язано з тим, що технології, які використовує німецький автопром, набагато вищі, ніж в інших країнах. В цій статті ми розглянемо, чому автомобілісти віддають перевагу саме Ауді, та які моделі є актуальними на даний час. 

Легендарність авто

Багато, хто віддають перевагу Audi, тому що це перевірена роками якість автомобіля. Такі авто мають велику потужність та оснащені новими технологіями. Якість складання автомобіля набагато краща, ніж в інших марок. Саме тому більшість українців обирають авто з Європи під ключ. Всі моделі Ауді мають стриманий стиль з ідеальними пропорціями, що пояснює популярність цієї марки. Ще один важливий момент — це повнопривідна трансмісія, яка є в багатьох седанах, хетчбеках, купе та кросоверах. Вона забезпечує краще керування в складних дорожніх умовах. 

ТОП моделей 

Вторинний ринок — це гарна можливість придбати хороший автомобіль за порівняно низькою ціною. Профільні аналітичні агентства ретельно досліджують вторинний авторинок. На основі їх висновків можна скласти ТОП Ауді, які відрізняються гідним рівнем надійності і доступністю технічного обслуговування. 

Audi Q5

машина

Audi Q5 — це прекрасне поєднання стильних форм, універсальності та динамічних характеристик.

Автомобіль володіє ефективним і потужним двигуном, пропонуючи на на вибір бензиновий двигун 2,0 л TFSI та дизельні двигуни 2,0 TDI та 3,0 TDI. Бензинові розвивають 204 та 265 к. с. та відповідно 320 Нм або 370 Нм обертаючого моменту, в той час, як дизельний, найбільш потужний варіант, забезпечує 286 к. с. і потужний обертаючий момент 620 Нм. Бензинові двигуни пов'язані з 7-ступеневою трансмісією S-tronic, а дизельні 3,0 TDI з трансмісією Tiptronic, що забезпечує плавну роботу. 

Економічність топлива один із пріоритетів Audi Q5, яка досягає змішаних витрат палива 7,6 — 8,3 л/100 км в залежності від варіанту двигуна. 

Переваги моделі:

  • комфортний та розкішний інтер'єр з високоякісних матеріалів та продуманий дизайн;
  • високий рівень безпеки, підтверджений рейтингом Euro NCAP в 5 зірок;
  • вражаюча продуктивність двигуна з гарною ергономічністю;
  • сучасні технології та системи.

Audi A4

машина6

Дана модель автомобіля ідеально поєднує в собі розкіш, продуктивність та передові технології, що гідно виділяє її серед конкурентів. Завдяки інноваційним технічним рішенням та сучасному дизайну з яскраво вираженими спортивними елементами оновлена Audi A4 стала ще більш привабливою для придбання. 

Технічні характеристики:

Для цієї моделі пропонується 3 високоефективних двигуни.

  • Доступні декілька варіантів підвісок, в тому числі з регульованою амортизацією.
  • Інтелектуальний повний привід quattro ultra дозволяє збільшити ефективність двигуна та зменшити витрати палива, зберігаючи динамічне, упевнене керування на будь-якому дорожньому покритті.

В порівнянні з іншими моделями, Audi A4 виділяється своїми передовими функціями безпеки. Audi Pre Sense допомагає слідкувати за дорогою на предмет потенційних небезпек та може ініціювати екстрене тормозіння у разі необхідності. 

Audi A6 C5

машина2

Audi A6 C5 можна віднести до розряду перевіреної німецької якості. Вибір варіантів модифікаційно дійсно вражаючий: седан та універсал, повний та передній привід.

Оригінальне оформлення кузова Audi A6 C5 дозволило отримати досить низький коефіцієнт опору. В списку засобів безпеки рахуються декілька подушок безпеки, а також спеціальні штори, антипробуксовочна система ASR, стабілізація курсової стійкості та підсилювач екстреного тормозіння. Основою безпеки автомобіля є міцна сталева конструкція із запрограмованими зонами деформації. 

В підвісці Audi A6 C5 використовуються алюмінієві деталі, що дозволяють знизити навантаження на основні вузли. 

Audi TT

машина4

Audi TT випускався з 1998 по 2006 рік. Об'єм двигуна складає 1,8 л, а потужність варіюється від 150 до 225 к. с. В максимальній комплектації доступний повний привід. Після рестайлу у 2003 році мотору 1,8 була доступна потужність 163, 190 та 240 к. с. Двигун працює з 5-ти та 6-ти ступеневою механікою або 6-ти ступеневим автоматом. Повний привід доступний в версіях на 190 та 240 к. с. 

Салон виконаний в спортивному стилі с великою кількістю алюмінію та хрому. Спортивні крісла з боковою підтримкою. Витрати палива від 8 до 14 л в залежності від двигуна. 

Audi 80

машина5

Audi 80 — це одна з наймасовіших моделей, яка випускалася свого часу. Автомобіль комплектувався двигунами від 1,3 л (55 к. с.) до 1,6 л (110 к. с.). 

Конструктивні особливості моделі:

  • поздовжньо розташований двигун;
  • передній привід;
  • передня підвіска;
  • напівзалежна задня підвіска на поздовжніх важелях з тягою Panara. 

Найшвидший та найбезпечніший спосіб придбати б/у авто із-за кордону — це звернутися до перевіреної компанії, яка допоможе вирішити всі питання з документами та доставить автомобіль в Україну.