Бійці з Дніпропетровщини показали кіндер-сюрприз із передової (відео)

Бійці 128-ї бригади ТРО ЗСУ не втратили людяності та почуття гумору навіть на передовій. Про це свідчить неймовірно тепле відео, яке з'явилося у мережі, повідомляє Дніпровська панорама.

На опублікованих кадрах військовий тримає у руках дві каски, всередині яких знаходяться двоє кошенят. Відео зняв Руслан Лебедев, військовослужбовець128-ї бригади. Він назвав його "Кіндер-сюрприз від бойців 128-ї бригадиТрО".

Руслан Лебедев з побратимами вже півтора роки на нулі, де пройшли крізь бої і поранення, але попри важкі випробування не втратили людяності, почуття гумору і впевненості у нашій Перемозі, - йдеться у повідомленні бргади.

Відео з бійцями 128-ї бригади ТРО ЗСУ - це яскравий приклад того, що навіть у найважчих умовах люди здатні зберігати в собі доброту, радість і надію.

Ми знаємо, що вдома нас чекають наші рідні та близькі, які підтримують нас. Це дає нам сили йти вперед і боротися за нашу країну, - сказав Руслан Лебедев.

Нагадаємо, раніше ми писали, про сержанта бригади з Дніпропетровщини Ганну "Туман", яка не лише рятує життя, а й веде бій.