Тренер «Кристала» пояснив, чому його звільнили з клубу

Уже екс-тренер першолігового «Кристала» Едуард Хаврусь в ексклюзивному інтерв'ю metaratings.by розповів про причини відставки із займаної посади.

 «Перед домашнім матчем четвертого туру з« Металістом 1925 »директор клубу Сергій Шевцов повідомив команді, що в разі поразки« Кристал »залишиться без головного тренера.  Так що відставка не стала для мене несподіванкою.  Хоча при рахунку 1: 0 на нашу користь Ігор Семенина і Андрій Барлад промахувалися з меж воротарського майданчика і забий вони, то все могло скластися інакше.

Упевнений, що довів свою профпридатність ще в минулому сезоні, коли очоливши «Кристал», несподівано для багатьох вивів його в першу лігу.  У нинішньому чемпіонаті херсонці на рівних конкурували з більш досвідченими і іменитими суперниками, хоча «Кристал» на багато чого не міг розраховувати.  За рівнем зарплат ми в 2-3 рази поступалися більшості своїх суперників, а наші ряди поповнювали лише гравці, котрі не встигли працевлаштуватися в інших клубах.  З цієї ж причини був недоукомплектований тренерський штаб, медичний корпус». - сказав Едуард Хаврусь.

Також стало відомо, що через спалах коронавірусу в «Кристал» клубне керівництво проситиме ПФЛ про перенесення матчу 5-го туру з «Альянсом».

Нагадаємо, що після поразки в четвертому турі Першої ліги від «Металіста 1925» (1: 2) херсонці замикають турнірну таблицю.