У 100 разів смачніші за котлети. Ліниві голубці готую 2 рази на тиждень і хочу їсти щодня

Котлети - це простий і нехитрий спосіб приготувати вечерю на всю сім'ю або лише для себе. Однак, ця типова для більшості страва не набридає протягом великого проміжку часу. Ймовірно, впливає гарнір та додаткові інгредієнти, що додаються до котлет.

М'ясну страву можна урізноманітнити, якщо додати паприку, рис, цибулю та інші інгредієнти. Деякі навіть роблять котлети з гречаною крупою та манною крупою.

Давайте сьогодні приготуємо котлетки із овочевою засмажкою. Дуже смачно і просто.

Інгредієнти для котлет:

Рослинна олія - 30 мл;
Цибуля - 1 шт.;
Морква - 1 шт.;
Капуста - 250 г;
М'ясний фарш - 350 г;
Сіль - ½ ч. л.

Інгредієнти для засмаження:

Рослинна олія -30 мл;
Цибуля - 1 шт.;
Морква - 1 шт.;
Болгарський перець – 0,5 шт.;
Помідори - 2 шт.;
Часник – 2 зубчик.

Приготування котлет із засмажкою:

Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, дрібно натираємо моркву. У сковороді злегка обсмажуємо з олією цибулю.

Додаємо до цибулі моркву, обсмажуємо кілька хвилин.

Шинкуємо капусту, додаємо в суміш моркви та цибулі, перемішуємо. Солимо капустяну суміш і кладемо в глибоку тару. До капустяної маси викладаємо фарш, спеції і перемішуємо.

Ділимо суміш на 6 частин, формуємо котлети.

У сковороді з олією обсмажуємо котлети з усіх боків на середньому вогні.

Знову дрібно нарізаємо цибулю і натираємо моркву, обсмажуємо в маслі з-під котлет. Очищаємо від нутрощів болгарський перець, нарізаємо дрібною соломкою.

Кладемо соломку до овочів у сковороду, пропускаємо туди ж зубчики часнику через прес. Нарізаємо невеликими кубиками помідор, подрібнюємо у блендері.

Томатну пасту кладемо в овочеву масу, солимо та перчимо, змішуємо компоненти. Викладаємо суміш у форму для запікання.

На засмажку кладемо котлети, накриваємо фольгою.

Запікаємо котлети в духовці 30-40 хвилин при 180 градусах.

У результаті виходять соковиті котлети у засмажці.

Їх можна подавати з картопляним пюре, крупами та макаронами.

голубцы ленивые1

голубцы ленивые2

голубцы ленивые 3голубцы ленивые 4голубцы ленивые 5голубцы ленивые 6

Нагадаємо, раніше ми писали

Дайте орден тому, хто готує такий пиріг. Навіть нестерпна свекруха попросить рецепт і стане кращою подругою