У бою на Донеччині загинув генеральний директор компанії з Дніпропетровщини

Довго солдат не міг прийти додому з війни, ніби боявся засмутити рідних та близьких. Та чорна звістка блискавкою долетіла до батьківського подвір’я і впала на ньому пекучими материнськими сльозами… Пішов у вічність мешканець Іларіонівської громади Дніпропетровської області Пустовойт Дмитро Миколайович. Він загинув у пекельному бою з ворогом під Великою Новоселівкою на Донеччині ще у кінці липня 2022 року, повідомляє Дніпровська панорама.

Дмитру було лише 35 років. Він мав безліч планів, мрій та сподівань. Він був взірцем для доньки та сина, мав багато друзів та любив життя. Але клята війна все викреслила та розпорядилась інакше.

Дмитро мав активну життєву позицію і потужний потенціал для реалізації своїх великих планів. Як людина – люблячий та турботливий чоловік і батько, щирий та відкритий товариш, як генеральний директор компанії «Ковбас Маркет» – вимогливий та справедливий керівник. Попри свою зайнятість, Дмитро Миколайович захоплювався боксом, виступав спонсором іларіонівських юних спортсменів.

дима

Він разом з дружиною постійно надавав благодійну допомогу рідній громаді в організації масових заходів. Дмитро підкорював вершини не тільки в бізнесі, але й сам піднімався на Говерлу, Казбек і Пік Меру. Він в усьому був прикладом для зростаючих доньки та сина.

У пам’яті односельців назавжди залишиться образ кремезного молодого чоловіка з дитячою посмішкою на обличчі та добрим світлом в очах.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Дмитра Пустовойта та поділяємо з ними тяжке горе втрати. Низько схиляємо голови в глибокій скорботі, вшановуючи земляка і дякуючи йому за те, що ціною власного життя оберігав наш спокій. ГЕРОЇ не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях, - пишуть у повідомленні земляки.

ви

Учора, у рідному Іларіоновому провели в останню путь Героя.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя.

Нагадаємо, раніше ми писали

Йому назавжди залишиться 21 рік. Під Бахмутом у лютому бою загинув Герой з Дніпропетровщини