У центрі Дніпра є незвичайний будинок із перлиною (Фото)

Як багато дивовижного може піднести нам наше місто. Є в Дніпрі зовсім фантастичні місця. Ось цей будиночок, ніби прийшов до нас із казки. Здається, зараз відчиняться двері, і звідти вигляне Аліса з Країни Чудес. Симпатичну архітектуру побачив та сфотографував фотокореспондент Валерій Кравченко, повідомляє Дніпровська панорама.

Це, звісно, не Швейцарія, не Берн і вулиця точно не Квіткова... Це наша Барикадна, - прокоментував він знімки.

Уточнимо, це Барикадна. 21.

Барикадна

Барикадна

Барикадна

Барикадна

Точно ми не знаємо, що саме хотів сказати архітектор, створюючи такі незвичайні двері з безліччю ручок. Можливо, що це потаємні двері, які ведуть до відкриття різних таємниць, а може навпаки, все практично, що для кожної людини тут є свої двері та ручка. Але це виглядає дуже незвичайно.

Барикадна

Паркан із плавними лініями - це вид від будиночка. Він належить не менш цікавій будівлі, побудованій у стилі робіт всесвітньо відомого іспанського архітектора Антоніо Гауді. Плинність і плавність форм - особливість стилю Гауді, яка зробила будинки, збудовані ним впізнаваними.

Барикадна

У незвичайного будинку є свій "брамник".

Барикадна

А якщо його вигляд пробудив у вас далекі спогади, або вам просто захочеться побути тут довше – тут є дві пристінні лави та столик на трьох ніжках.

Відомо, що у цій двоповерховій будівлі працює приватний нотаріус Дніпропетровського міського нотаріального округу Ричка Катерина Юріївна, про що вказує відповідний напис.

Думаємо, що працювати у такому будинку одне задоволення.

Нагадаємо, раніше ми писали: У популярному парку Дніпра з'явилися відразу кілька багатодітних пташиних родин (фото, відео)