Це родина, але без мами і тата. У Дніпрі сестрички і братик шукають батьків

Цим малим дуже потрібні домашній затишок, батьківський нагляд і підтримка, можливість зростати в атмосфері любові і прийняття, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на департамент соціальної політики ДМР.

Наймолодшенькій красуні Марії вже незабаром виповниться цілих 5 років. Вона вирізняється веселим характером, допитливістю та добротою. Дитинці дуже подобається бігати, грати в рухливі ігри, брати участь у спортивних змаганнях. Незважаючи на свою активність, Марічка полюбляє книжки, малювання та спів.

діти шукають родину Дніпро

Доречі, вона вже знає, ким хоче стати – вчителькою.

Її старшу сестричку звуть Анастасія і їй скоро буде 9 років.

Вона теж активна і добра, охайна та допитлива дівчинка. Любить дивитися мультфільми, співати та танцювати. Настя завжди може порозумітися з однолітками, та й з дорослими контактує охоче. Але більше за все вона любить тварин і обожнює з ними гратися. Недивно, що в майбутньому дівчинка хотіла би стати ветеринаром.

діти шукають родину Дніпро

На рік за неї старший Костянтин теж схожий на сестер: активний, веселий і комунікабельний хлопчик. Костик цілеспрямований і має здатність уважно займатися цікавим хобі або вивчати корисну для себе інформацію. Йому дуже подобається збирати конструктор та будувати різні фігури, будівлі, бази, замки. Вже вирішив, ким хоче працювати в майбутньому – будівельником.

діти шукають родину Дніпро

Ця трійка безперечно заслуговує на найкращих в світі батьків. Давайте разом допоможемо їм знайти їх. Ваші коментарі, репости і вподобайки здатні творити дива.

А якщо вас зацікавили діти, просто зателефонуйте до управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР 066 973-22-76

Також раніше ми писали Вона мріє, щоб її називали донечкою. У Дніпрі творча дівчинка шукає маму і тата