У Дніпрі бабуся на морозі продає свої овочеві запаси, аби допомогти ЗСУ

Український народ - непереможний. Це випливає не лише із звитяжної боротьби наших ЗСУ, а й з наполегливості простих українців. У цьому переконався дніпровець, сирний шоколатьє Олег Соловйов, передає Дніпровська панорама.

У своєму Фейсбуці він написав про одну бабусю, яка його дуже вразила. Адже крім того, що вона продає овочі, вона ще й донатить на ЗСУ.

На вигляд їй, років за дев’яносто, мабуть. Але ж вогонь!

Вулиця, зима, мороз. Перехожих майже немає. Сидить вона на сходах. Ледь жива кравчучка замість прилавку, а на прилавку товар: кусок кабака, бурячки хвостаті, розміром з редиску, трохи змореної життям моркви та яблук. Пройти повз неможливо. У всякому випадку я не зміг", - написав чоловік.

Він зупинився і спробував просто дати їй трохи грошей, аде у відповідь вона його ледь не побила, сказавши, що "бізнес робить, а не милостиню просить". І принижувати її не треба.

Тоді підприємець викупив у неї всі овочі, які були.

Забрав я все, що в неї було. Оцінила в копійки і зверху нічого не взяла. На мої наполегливі намагання дати ще якісь гроші, погрожувала огріти кравчучкою. Переконала)
І шо ви думаєте, вона додому пішла? Та де там. Хвалиться, що ще прийде. Бо у погребі запасів вистачає і вона ще не зовсім змерзла", -  розповів Олег Соловйов.

Виявилося, що бабуся у такий спосіб допомагає ЗСУ, бо все, що вона заробляє на такому бізнесі, віддає на Перемогу.

У мене все. Ми обов’язково переможемо!!!", - впевнений Олег Соловйов.

329547673_1223358095282277_8728925345480372509_n

Зі свого боку сирний шоколатьє запросив дніпрян робити підвіси для ЗСУ і волонтерів, які як ніколи доречні.

Замовлення він приймає на свой комерційній сторінці фейсбук та в інстаграм.

У коментарях люди почали запитувати, де можна знайти цю бабусю, аби купити в неї овочі.

Автор посту пояснив, що та сидить на проспекті Слобожанському, трохи далі вулиці П. Яцика (Воронезька).

О, що за люди!!! Це точно нація непереможна!!!"

Вона як душа наша"

Як же зігрівають душу такі ЛЮДИ з безмежними, повними доброти серцями. Між такими бабусями, які продають власноруч вирощену городину на користь ЗСУ і можновладцями, які їх в цей час нагло обкрадають прірва глибиною у всесвіт".

Дякую вам обом. Переможемо обов,язково", - пишуть небайдужі дніпряни.

Нагадаємо, раніше ми писали: Філатов: «Дніпро отримав 5 великих автобусів від Кельна. До кінця місяця вони вийдуть на маршрути»