У Дніпрі через помсту вбили відомого музиканта

У Дніпрі жертвою вбивства став відомий музикант - 41-річний Олександр Петров, який більше 20 років працював у Дніропетровській філармонії. Його тіло знайшли у квартирі на вулиці Немировича-Данченка. Пізнише експерти нарахують 70 ножових поранень. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

На жахлиіу подію відреагували у Дніпропетровській філармонії.

Враховуючи тайну слідства, ми одразу не могли поширювати інформацію про це жорстоке вбивство. Безумовно, ця страшна звістка вразила всіх, хто знав Олександра. Більш ніж 20 років його життя було пов'язано з роботою в Дніропетровській філармонії. Ще зовсім юнаком, студентом він прийшов працювати в наш оркестр, досконало грав на трубі, був робочим сцени, бібліотекарем, разом з цим був викладачем у музичній школі, консерваторії, мав вищу категорію вчителя. Також він був талановитим аранжувальником, композитором та диригентом. Він працював в багатьох музичних проектах, - йдеться у повідомленні.

Колеги називають Олександра Петрова  "моторчиком" оркестру.

Відомо, що вбивство сталося ще 4 вересня. Поліція вже затримала підозрюваного у скоєнні вбивства. Ним виявився 21-річний злопець. За попередніми даними, мотивом злочину стала помста, повідомляє джерело у правоохоронних органах.

пост філармонії

Нагадаємо, раніше ми писали, про вбивство 11-класниці Лізи з П'ятихаток. Люди чули крики дівчини, але боялись темряви на вулицях