У Дніпрі чоловік пограбував два ювелірні магазини на 2,1 мільйони гривень (Відео)

У Дніпрі чоловік пограбував два ювелірні магазини - один у минулому році, інший на початку 2023 року. Грабіжник заходив до магазинів, розбивав каменем вітрини та заволодівав золотими прикрасами. Потім все награбоване майно він збував у Києві. Поліція затримала грабіжника та провела обшуки. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровщини.

Як встановили поліцейські Дніпра, до пограбування ювелірних магазинів причетний причетний 33-рчний дніпрянин. Доведена його причетність до пограбувань в торгівельних центрах, розташованих у Шевченківському та Соборному районах міста. Влітку 2022 року та на початку цього року він пограбував ювелірні магазини та заволодів прикрасами на 2 мільйони 100 тисяч гривень.

Награбленное золото

23 березня поліцейські провели санкціоновані обшуки у Києві та Дніпрі. Під час обшуку чоловік намагався позбутися речових доказів та викинув згорток з ювелірними виробами у вікно. Правоохоронці вилучили прикраси, серед яких обручки, ланцюжки та інші золоті вироби. Окрім цього, у затриманого правоохоронці вилучили корпус гранати Ф-1 та запал типу УЗРГМ.

33-річного чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Затриманому  повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині встановили чоловіка, який напав на комунальників та пошкодив автотранспорт комунального підприємства.