У Дніпрі ДЮЦ «Штурм» продовжує роботу та розвивається, незважаючи на провокації

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацький центр «Штурм»» Дніпровської міської ради продовжує працювати та розвиватися, незважаючи на спроби провокацій з боку деяких осіб, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на департамент гуманітарної політики Дніпровської міськради.

діти Штурм

22 листопада 2023 року рішенням міської ради заклад було передано у підпорядкування управлінню освіти департаменту гуманітарної політики ДМР. Це рішення було прийнято з метою активізації роботи військово-патріотичних гуртків, зокрема для учнів 8-9-х класів факультативних занять (курсів за вибором) за напрямом «Захист України».

У процесі передавання закладу виявилося, що з попереднім керівником закладу ще з літа 2023 року містом не подовжено контракт. Факт відсутності керівника зумовив необхідність призначити нового керівника, який є фахівцем у галузі освіти та вже зарекомендував себе гарним кризовим менеджером.

штурм ігри

На жаль, 2 грудня 2023 року група «невстановлених» осіб почала підбурювати викладачів, тренерів, а також відвідувачів ДЮЦ «Штурм» на несанкціоновані протести, розповсюджуючи свідомо викривлену та спотворену інформацію, щодо «захвату» закладу та призначення некваліфікованого керівника.

Департамент гуманітарної політики ДМР щиро повідомляє, що для нього дійсно важливим є збереження рівня та слави закладу, його колективу, тренерського складу та вихованців! Тому призначений директор повністю відкритий для діалогу, готовий роз'ясснювати правила й принципи подальшої роботи закладу.

Департамент також зазначає, що хотів би зберегти ім'я славетного «Штурму», але з'ясувалося, що цей бренд зареєстрований на попереднього керівника закладу особисто (!). Тому це питання залишиться на розсуд суду.

Департамент гуманітарної політики ДМР закликає усіх небайдужих до долі ДЮЦ «Штурм» зберігати спокій та не піддаватися на провокації.

Нагадаємо, раніше ми писали: Пільговики в Дніпрі їздитимуть без обмежень. Але є нюанси