У Дніпрі мешканцям, які перейшли на індивідуальне опалення, компенсують до 100 тис. грн витрачених на це коштів - Філатов

У Дніпрі компенсуватимуть витрати щодо переходу на індивідуальне опалення. Виплати грошової компенсації містянам за їхні витрати, повʼязані з переходом на індивідуальне опалення ухвалили депутати Дніпра на черговій сесії, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на пресслужбу міської ради Дніпра.

Йдеться про отримання технічних умов на встановлення альтернативних джерел опалення та закупівлю відповідного обладнання.

За це проголосували під час 38-ї чергової сесії міської ради 21 червня. 

Якщо у вас є підтверджувальні документи, чеки, звертайтеся до профільної комісії та департаменту житлового господарства. І після того, як ці органи ухвалять рішення, ви зможете отримати суму компенсації, – сказав мер Дніпра Борис Філатов.

Гранична сума сягає 100 тис. грн, і у переважній більшості випадків ці гроші повністю покривають витрати людей на перехід на індивідуальне опалення.

Нагадаємо, раніше ми писали: Масштабне відключення: у Дніпрі без води залишився житловий масив та багато вулиць (Адреси)