У Дніпрі на Перемозі невідомі спалили "народний меморіал" на зупинці. Міська влада готує заяву до поліції

У Дніпрі на житловому масиві Перемога вночі 10 грудня сталася надзвичайна подія. Там невідомі спалили зупинку громадського транспорту, на якій містяни організували "народний меморіал" в пам'ять про загиблих внаслідок ракетного удару 14 січня цього року. КП "Транспортна інфраструктура міста" Дніпровської міської ради готує заяву до поліції про псування комунального майна через підпалену зупинку. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на КП "Транспортна інфраструктура Дніпра".

"КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР готує заяву до поліції про псування комунального майна через підпалену зупинку.

Вночі у Дніпрі підпалили зупинковий комплекс по вул. Набережна Перемоги. Там мешканці міста облаштували меморіал у памʼять про загиблих від ракетного удару по житловій багатоповерхівці.

Зупинку було пошкоджено ще під час атаки 14 січня 2023 року. Її реконструкцію не проводили саме через те, що люди продовжували приносили туди квіти, іграшки, вшановуючи пам’ять про жертв ракетного удару.

На зупинці сьогодні проведуть прибирання після нічної пожежі. Пізніше – будуть вирішувати питання щодо її реконструкції", - йдеться у повідомленні КП "Транспортна інфраструктура міста" Дніпровської міськради.

Спалили народний меморіал

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що окупанти вдарили ракетою по Павлограду.