У Дніпрі перевірили укриття в школі № 115, яке розраховано на 1100 осіб (Фото)

У середу, 28 червня, в рамках чергування по місту директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Дар'я Біла проінспектувала виконання доручення міського голови щодо облаштування укриттів у місті Дніпрі. Вона відвідала укриття, яке розташоване у приміщенні школи № 115 на вулиці Передовій. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

Укриття Дніпро

Найпростіше укриття - це цокольне або підвальне приміщення, в якому можливе тимчасове перебування людей та дітей, що обладнане з міркувань питань безпеки та уберігає від дій, що можуть нашкодити здоров'ю людей у зв'язку з військовим станом. Облаштування найпростіших укриттів у Дніпрі здійснюється відповідно до Вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09.07.2018 № 579.

Укриття школаУкриття у школі

28 червня чергова по Дніпру Дар'я Біла проінспектувала тимчасове укриття, яке розташоване на базі Комунального закладу освіти "Спеціалізована школа № 115" Дніпровської міської ради. Дане укриття розраховане на 1100 осіб.

Укриття ДніпроУкриття школа

В укритті є місця для сидіння, туалетні кімнати, медикаменти для надання невідкладної долікарської допомоги, шанцевий інструмент, вогнегасники, питна та технічна вода.

Біла інспекція укриття

"Другий рік поспіль укриття працювало як пункт незламності, так і тимчасове укриття. Тут є 4 санітарних кімнати, 3 запасних виходи, кімната медичної сестри в якій є всі необхідні медикаменти, куточок для матері та дитини, куточок психолога, стійка із книжками де дітей можуть забавити під час тривалих тривог.

Наше тимчасове укриття забезпечує та надає право всім людям нашого мікрорайону перебувати тут, переважно це наші батьки, учні, які відпочивають на на дитячих або спортивних майданчиках." - розповіла директорка школи № 115 Вакуленко Наталія Анатоліївна.

Інспекція укриття

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі перевірили стан укриття у парку Новокодацький.