У Дніпрі працюють понад 62% котельних. На двох вулицях аварія на водогоні

У Дніпрі уже працюють понад 62% котельних. Сьогодні, 13 листопада, комунальники продовжують роботи з запуску об'єктів, що подають тепло в соціальні установи, оселі містян та на підприємства, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Дніпро ТВ.

Фахівці КП «Теплоенерго» та обслуговуючих організацій працюють у посиленому режимі.

Де немає води

Станом на 10:00 у зв’язку з проведенням аварійних робіт по пров. Лісовий, 52, припинено водопостачання пров. Лісовий та  вул. Яна Ходоровського.

Подачу води буде відновлено протягом дня.

За заявками містян

Без відключення води комунальники уже працюють на очищенні засмічень на мережах водовідведення, а також усуненні пошкоджень на мережах водопостачання, що надійшли за заявками містян до «Контакт-центру» Дніпровської мерії.

Підвищувальні та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цей час відсутні.

Аварійна служба КП «Дніпроводоканал» та інших комунальних підприємств міста у разі необхідності готові оперативно взятися за ліквідацію аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання.

Нагадаємо, раніше ми писали: Минулої ночі ворог двічі обстріляв район Дніпропетровщини

У Дніпрі 13 листопада транспорт працюватиме у штатному режимі