У Дніпрі презентували екологічно чисте дитяче харчування

22 вересня в Дніпрі педіатрам та сімейним лікарям презентували дитяче харчування, яке виготовляє харківське комунальне підприємство «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування».

Це екологічно чиста та безпечна продукція, призначена для дітей віком від 6 до 36 місяців. Виготовляють її за унікальною технологією – термостатним способом. «Це дуже трудомістка робота. Термін зберігання харчування 24-48 годин, бо ми не використовуємо жодних консервантів, стабілізаторів, підсолоджувачів», – повідомляє заступник директора КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування» Людмила Лобойко.

12 жовтня пункти реалізації цього харчування відкриються в Дніпрі. Придбати продукцію можна буде за рекомендацією лікарів з поліклінік міста. Дитяче харчування на замовлення дніпровських мам привозитимуть щодня спеціальним транспортом. За словами дистриб’юторів, нині в Україні з радянських часів залишилася тільки одна фабрика-кухня. Вона повністю реконструйована та модернізована. Наступного року постачальники добиватимуться, щоб екологічно чисту молочну продукцію для потреб дніпровських малюків оплачували з міського бюджету.

«Ми підготуємо відповідний проект для міської ради і захищатимемо його. Сподіваюся, що вдасться ще більше полегшити життя нашим мамам», – зазначає офіційний дистриб’ютор харківського дитячого харчування Єлизавета Буртова.