У Дніпрі провели чергові зустрічі з батьками. Говорили про шкільне харчування

Діалог між батьками, представниками департаменту гуманітарної політики та постачальником. У Дніпрі провели чергову зустріч, де обговорили організацію шкільного харчування. Батькам розповіли про всі етапи від приготування до доставки у школи. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

зустріч з батьками

Цю зустріч ми проводимо на прохання батьків. Хочемо висвітлити питання дотримання нормативних документів щодо організації харчування в закладах освіти, пояснити особливості кейтерингу, роз'яснити механізм організації харчування від надання закладом заявки до видачі готових страв, поінформувати про деякі особливості складання меню та надати відповіді на питання батьків, – розповіла начальниця відділу безпеки життєдіяльності та соціального захисту управління освіти департаменту гуманітарної політики ДМР Тетяна Бичкова.

Прийшла на зустріч мати двох дітей Аліна Філіпова.

Дуже корисні такі зустрічі, бо по розмовах з батьками, компанія-постачальник прислухається до порад. Тому сьогодні я теж поставила важливі для мене питання. Треба й нам зрозуміти, що на різні вікові категорії й стандарти теж різні, - каже жінка.

зустріч з батьками

Я особисто не люблю рибні нагетси, але дуже полюбляю каші та курячий биточок, – уточнює старший син Аліни Філіпової Михайло, хлопчик навчається у третьому класі.

Довідка: Постачальник шкільних ланч-боксів – компанія «Олімпіус Консалт». Вона надає цю послугу у 86-ти базових школах Дніпра.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мешканці двору у Дніпрі довго потерпали від зграї собак через спалений бак для сміття, а проблема вирішилась за день.