У Дніпрі розпочався чемпіонат міста з дзюдо та бадмінтону. Юні спортсмени демонстрували рівень (відео)

Чергування містом для директорки департаменту гуманітарної̈ політики Ксенії Сушко співпало з відвіданням яскравої спортивної події. Сьогодні 120 юних спортсменів Дніпра взяли участь у престижних змаганнях дитячої Ліги дзюдо. У СК "Олімпійські резерви  відбувся  Чемпіонат міста Дніпро з дзюдо серед юнаків 2012 р.н та дівчат 2012-2014 років народження. Передає Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV

Ксенія Сушко, як представниця міської влади й як відвідувачка спорткомплексу оцінила підготовку змагань. Була здивована кількістю учасників і тренерів.

AnyConv.com__дзюдо 5

Сьогодні я перевірила, яким чином організовані змагання та скільки всього дітей беруть участь у заході. Взагалі у цій школі займаються понад 646 вихованців. Навчально-тренувальний процес здійснюють 34 тренерів-викладачів, - зазначила Ксенія Сушко. 

AnyConv.com__дзюдо 2

 Вихованці цієї школи у 2022 році зайняли призові місця у таких змаганнях: Кубок Європи серед кадетів з дзюдо, Чемпіонат України з дзюдо серед кадетів до 18 років, Чемпіонат України з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року, Етап Європейського кадетського циклу з фехтування на шпагах та інших престижних змаганнях.

AnyConv.com__дзюдо 4

Цього ж дня на СК "Олімпійські резерви" проходив Чемпіонат Дніпропетровської області з бадмінтону серед юніорів 2006 року народження та молодше. В змаганнях брали участь 70 учасників, з яких 37 від школи КПНЗ «Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з бадмінтону ім. К.В. Вавілова». 

AnyConv.com__Сушко

Також чергова по місту розповіла про безпекову ситуацію у закладі. За словами Ксенії Сушко, сам зал і є найпростішим укриттям, який має відповідні документи.

 Безпека дітей тут на високому рівні, тому що сам зал є найпростішим укриттям, Воно зареєстроване в переліку найпростіших укриттів і має відповідні документи в міністерстві надзвичайних ситуацій та може бути надійним укриттям на той випадок, коли будуть тривоги. Тобто ймовірність якоїсь негативної ситуації тут відсутній, - підсумувала чергова містом. 

 

Раніше ми писали про 3656 грн за цветы. В Днепре продавцы весенних букетов заплатят штраф.