У Дніпрі спецбригада в 3-х районах відключить воду з 17 по 21 червня. Адреси

Через велику заборгованість мешканців приватного сектору Амур-Нижньодніпровського, Шевченківського та Дніпровського районів міста, з 17 по 21 червня спеціалізована бригада КП «Дніпроводоканал» буде проводити заплановані відключення послуги водопостачання споживачам-боржникам. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на КП Дніпроводоканал.

Адреси, де відключать воду:

Відключення боржників приватного сектору

та

Багатоквартирні будинки (борг 629 833,82 грн):

та1

Нагадуємо, що відключення проводяться згідно Постанови КМУ № 1405 від 29.12.2023 р., відповідно до якої  Кабмін повернув можливість відключення від комунальних послуг боржників, у разі несплати або недоплати за отримані послуги в регіонах, де не ведуться бойові дії.

Загальна сума боргу мешканців зазначених адрес перед нашим підприємством становить 1 270 162,52 грн.

Нагадуємо, що відключення проводяться згідно  Постанови КМУ № 1405 від 29.12.2023 р., відповідно до якої  Кабмін повернув можливість відключення від комунальних послуг боржників, у разі несплати або недоплати за отримані послуги в регіонах, де не ведуться бойові дії.

Шановні дніпряни! Звертаємось до вас із проханням відповідального ставлення до вчасної оплати рахунків за спожиту воду. Також нагадуємо, що задля уникнення відключень, споживачам, в яких є наявна заборгованість, необхідно терміново її оплатити або укласти договір реструктуризації боргу, звернувшись до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» за зручною адресою в розділі Контакти, - написано в повідомленні КП Дніпроводоканал.