У Дніпрі спостерігається бум вакансій у сфері обслуговування

У Дніпрі спостерігається зростання кількості вакансій у сфері обслуговування. Це пов'язано з передсвятковим періодом, коли підприємствам та закладам потрібні додаткові працівники, повідомляє Дніпровська панорама.

За даними Інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради, у ТОП-5 найоплачуваніших вакансій за тиждень з 27 листопада по 3 грудня 2023 року входять:

  • Менеджер із закупівель (фармація) – до 45 тис. грн
  • Direct-manager – до 40 тис. грн
  • Офіціант – від 30 до 40 тис. грн
  • Водій таксі – до 30 тис. грн
  • Вантажник-фасувальник – до 25 тис. грн

Інформація про всі вище зазначені й не тільки ці пропозиції на безкоштовному телеграм каналі вакансій - https://t.me/Work_DniproUA.

Крім того, великі роботодавці, такі як Business Group Logistics, «Епіцентр К», «Варус» та «АТБ», пропонують вакансії на різних посадах з оплатою праці від 20 тис. грн.

Департаменти, управління, комунальні заклади та комунальні підприємства міста також є одними з найбільших роботодавців Дніпра. Вони пропонують стабільну оплату праці, роботу поруч з місцем проживання та цікаві бонуси.

Таким чином, у Дніпрі є широкий вибір вакансій у сфері обслуговування, що дозволяє знайти роботу відповідно до своїх уподобань та кваліфікації.

Нагадаємо, раніше ми писали: Новорічні свята близько: українська еліта штурмує Буковель (відео)