У Дніпрі травмувався перфоратором нетверезий робітник, який утеплював фасад будинку на висоті

У Дніпрі нещасний випадок стався із 40-річним чоловіком, який на висоті утеплював фасад багатоквартирного будинку. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, робітник серйозно  травмувався перфоратором. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

До єдиної центральної диспетчерської "103" надійшов виклик: викликає напарник, у чоловіка травма руки з кровотечею. На виклик негайно прибула бригада Новокодацької підстанції Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у складі фельдшерів Колесника Миколи та Гусака Олександра, - йдеться у повідомленні медика Влада Боднюка.

На місці події медичної допомоги очікував 40-річний чоловік з активною артеріальною кровотечею, яку неможливо було зупинити самостійно. Медики наклали йому турнікет. Стало відомо, що робітник травмувався під час роботи з перфоратором, а до цього він вживав спиртне.

Після знеболення та первинної обробки рани, інфузійною та кисневою підтримкою чоловіка було шпиталізовано до профільного медичного закладу міста з діагнозом: Рвана рана лівого передпліччя. Гіповолемічний шок. Алкогольне спʼяніння, - додав автор повідомлення.

Медики нагадують, що дотримання правил техніки безпеки під час роботи з електроінструментами знижує загрозу травматизації та нещасних випадків.

пост медика

Раніше ми писали, чому сьогодні не можна пліткувати та розповідати погані сни.