У Дніпрі тривають ремонти аварійних покрівель (Фото)

У Дніпрі продовжують ремонтувати житловий фонд, приділяючи особливу увагу аварійним дахам. З початку року за дорученням міського голови Бориса Філатова у місті відремонтували 67 таких покрівель. У вівторок, 8 серпня, черговий по місту директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради  Владислав Грицай проінспектував хід ремонтих робіт у будинку на вул. Калиновій. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

photo_2023-08-08_10-28-53

Оновлювати дах у будинку № 17 по вул. Калиновій почали кілька днів тому.

photo_2023-08-08_10-28-53 (2)

"Площа покрівлі близько 1 000 квадратних метрів. Тут використовують лише якісні та сучасні матеріали. Будуть улаштовувати і гідробар’єр. Також тут буде нова водостічна система та захист від блискавок", – зазначив керівник дільниці КП "Жилсервіс-5" Олег Золотаревський. 

photo_2023-08-08_10-59-08

"Місцеві мешканці під час особистого прийому звернулись до міського голови Бориса Філатова з питанням стосовно ремонту покрівлі. Стара мала вже незадовільний стан. Міський голова надав доручення профільним службам обстежити дах. Ми виявили, що він в аварійному стані та дійсно потребує ремонту. Тож за цією адресою вже кілька днів працюють підрядники та замінюють старий шифер на нову металочерепицю. Гарантійний строк – мінімум 15 років. Роботами та темпами я задоволений. Мабуть, закінчимо раніше, ніж за два тижні", – прокоментував директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині поновили будівництво сучасного хірургічного корпусу.