У Дніпрі відкрилися ялинкові базари: скільки коштують зелені красуні

Буквально вчора у Дніпрі почали відкриватися перші ялинкові базари. Про актуальні ціни на ялинки і кожен дніпрянин зможе її собі дозволити цього року, повідомляє Дніпровська панорама.

Так, на одному з офіційних ялинкових базарів біля ТЦ “Нагорка” на пр. Гагаріна, 8а, вже йде торгівля. Слід зазначити, що хоча ціни на ялинки кусаються, люди вже зараз їх купують.

ціни на ялинкі Дніпро
Ціни тут стартують від 300 гривень (за метрову сосну). Звичайно, чим вище і пишніше дерево, тим дорожче воно обійдеться. Найдорожча приблизно 2-метрова сосна сьогодні коштує 3000 гривень.
Набірні ялинки з гілочок теж недешеві – від 250 до 1,5 тисячі гривень.

ціни на ялинкі Дніпро
Натомість порадувала вартість соснових гілок – цілком пристойного розміру можна купити й за 30 гривень. Найдорожча коштуватиме 150 грн.

ціни на ялинкі Дніпро
Як розповів Дніпровській панорамі продавець Валерій, сосни сюди везуть із лісгоспів Миколаївської області, а ялинові гілки для набірних дерев – із Закарпаття. Також він дав невтішний прогноз – обвалу цін навіть до кінця року очікувати не варто.

Ми не беремо більше товару, ніж можемо продати, тому залишків, які перед закриттям ялинкових базарів продаються за копійки, швидше за все не буде.

ціни на ялинкі Дніпро

Нагадаємо, у місті цього року відкриється 117 офіційних пунктів продажу новорічних красунь. Адреси можна дізнатися тут.

Також раніше ми писали Дніпро знайшов альтернативне фінансування для новорічних ялинок