У Дніпрі виросте Куст, який виконуватиме бажання: нове у програмі Мистецького провулку 

Генераторка нових ідей щодо різноманітного та цікавого життя міста - програма "Культурна столиця" пропонує дещо нове. У Дніпрі відкриють інсталяцію під назвою "КУСТ антропоморфний", яка виконуватиме бажання. Інтригу організатори зберігають до 27 травня, але деякі подробиці вже відомі, повідомляє Дніпровська панорама.

Явище КУСТа відбудеться у Мистецькому провулку по вул. Троїцька, 5а, 27 травня о 17:00.

Як виглядатиме  арт-об'єкт поки невідомо, втім десь у ньому буде розміщено спеціальну скриньку, в яку можна буде покласти записку із власним бажанням. Але не будь-яким бажанням, а тим, що стосується  вдосконалення міського простору. Час подумати та сформулювати текст записки ще є.

мистецький провулок

«КУСТ антропоморфний» виконуватиме одне бажання на місяць, - додають автори чарівного об'єкту.

 Буде цікаво ще й тому, що далі, у рамках програми «Культурна столиця» за сприяння міського голови Бориса Філатова відбудеться «Вечір латиноамериканської музики», який проводять «Вечір ПІРСу» спільно з «Social Dance Dnepr».

афиша куст

Виступатиме DISLOCADOS — перший український сальса-оркестр, який гратиме вживу латиноамериканську музику.

А засновниця студії соціальних танців “Salsa Fuego” та проекту “Social HUB” Тетяна Холодова проведе майстер-клас із з ча-ча-ча.

Концерт 27-го травня буде благодійним. 20% від продажу квитків ідуть на підтримку сім’ям “ПІРСачів”, які нас захищали в лавах ЗСУ.

Квитки можна придбати за посиланням: https://dnepr.internet-bilet.ua/ru/vechir-latinoamerikanskoyi-muziki-ta-mayster-klasiv

Раніше ми писали про: Подорож до Макортів. Де мешканцям Дніпра провести вихідний (фото)