У Дніпрі розгорівся скандал у маршрутці. Люди заплатили за пільговика, а водія можуть звільнити (відео)

Соцмережами почало ширитись відео за участі водія 155 маршрутки, де чутно сварку водія з пасажирами. Водій  відмовлявся продовжувати рух та виганяв пільговика й тих, хто за нього заступився. Сварка переросла у скандал, на водія поскаржилися у департамент транспорту міськради, передає Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

У Дніпрі водій 155 маршрутки влаштував суперечку з пасажирами – і все через одного пенсіонера. Горе-водій не забажав продовжувати рух навіть коли за пільговика заплатили пасажири. 

Пенсіонерка Надія Олександрівна обурена поведінкою місцевих водіїв маршруток.

Вони нас ненавидять. У мене і ветеранське і пенсійне. Іноді входиш, а вони починають – от ці пільговіки. Я показую посвідчення і кажу я дам вам п ять гривень. Не треба, каже, вони мене на врятують, - розповідає пенсіонерка

Деякі водії маршруток згодні з колегою і виправдовують його дії.

А я думаю, людина повинна заробляти гроші, шановні! Досить грабувати нас, пенсіонерів. Я на пенсії змушений працювати, щоб утримувати родину, а вам досі не соромно! - у різкому тоні відповідає водій Андрій.

 У міськраді  розпочали перевірку щодо некоректної поведінки водія  маршрутки №155.

 За результатами перевірки буде прийнято рішення щодо подальшої долі водія. Чи його буде звільнено, чи будуть адміністративні міри. Буде перевірено причина, а також чи були до цього у водія якись порушення. Як правил дорожнього руху так і правил перевезення пасажирів, - розповів  заступник директора департаменту транспорту  Олександр Лещенко.

 Покарання водієві за відмову надавати послуги пільговикам – від 300 до 1000 гривень. А у подальшому можливе й звільнення.

Раніше ми писали про: 700 тис грн. У Дніпрі шахраї напоїли й пограбували військового ЗСУ